ALTOS TEQUILA: BEKROOND MET GOUD!

Altos: een 100% agave tequila van hoge kwaliteit, gecreëerd door 2 bartenders van wereldklasse: Henry Besant & Dre Masso, in samenwerking met Master distiller Jesus Hernandez. By bartenders, for bartenders!


Altos is een zijdezachte tequila die heerlijk straight te drinken is, maar zich daarnaast perfect leent voor verschillende tequila cocktails, zoals een Paloma met vers grapefruitsap en agavesiroop.

Zowel de Altos Plata als de Altos Reposado wonnen een gouden medaille op de The Spirit’s Business Tequila Masters. De smaak van Altos is zoet met tonen van citrus en gekookte agave. Aromatisch en kruidig, waarbij de Reposado, door het rijpingsproces van 6 tot 8 maanden op bourbonvaten, juist tonen van vanille en hout bevat.

 

De blauwe agaves worden met de hand geselecteerd. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van de unieke Tahonastone methode, waarbij de gekookte agaves door een twee ton wegende vulkaansteen worden gemalen. Na het gistingsproces wordt de tequila in kleine koperen vaten gedistilleerd waardoor de zijdezachte smaak ontstaat.  

 

De eerste Altos Tequila flagship store in Amsterdam, genaamd Chiapas Taco Cartel, heeft net de deuren geopend van haar tweede nieuwe locatie in Den Haag. Bezoek deze heerlijke taqueria en geniet van een van de Altos cocktails!

JAMESON CASKMATES: TRY SOMETHING NEW!
Alle artikelen
MALIBU: HOE WORD JE HET MERK VAN DE ZOMER?